ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ..,.

Προς: Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Σταύρο Τσίρμπα

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Καματερού

κ. Τάσο   Αθανασόπουλο

Δημοτικούς Συμβούλους Αγίων Αναργύρων Καματερού

 

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι προτίθεστε να περιορίσετε την εκπροσώπηση της Ένωσης Γονέων του δήμου μας κατά ένα εκπρόσωπο και στις δυο σχολικές επιτροπές, δηλ αντί για τέσσερις εκπροσώπους θα έχουμε στο εξής δυο , έναν στην κάθε μια επιτροπή.

Αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε, επισκεφτήκαμε τον υπερεσιακό παράγοντα,  που έκανε την εισήγηση , αλλά και τον κ. Ζαλαγκούδη που την υπογράφει και τους κάναμε γνωστό ότι στις σχολικές επιτροπές της περιόδου 2014-2019 ,έχουμε δυο εκπροσώπους στην κάθε επιτροπή , να δουν πως έγινε αυτό από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, και  να το κάνουν και τώρα.

Η απάντηση δυστυχώς ήταν αρνητική, παρόλο που το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό, σύμφωνα με την άποψη και των δύο.

Δεν είναι δυνατόν στην μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση του Δήμου να τις περιορίζουν την εκπροσώπηση.  Μια Ένωση Γονέων που τόσα έχει προσφέρει , στην πόλη , μέσω των δράσεων της ,Χριστουγεννιάτικα Χωριά, Καρναβάλια, Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις, εκδηλώσεις Βραβεύσεις, Ποδηλατάδες, Συγκέντρωση τροφίμων, Συγκέντρωση Φαρμάκων , Συγκέντρωση Σχολικών, Δωρεά μαθήματα Ζωγραφικής, κάθε χρόνο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Χορωδία, διαμαρτυρίες για το χτίσιμο νέων σχολείων, Αιμοδοσίες, κ.α., να τις αφαιρούν εκπροσώπους από τις σχολικές επιτροπές του Δήμου μας που είναι και υπεύθυνες για την  άσκηση πολιτικής στα σχολεία της περιοχής μας .

Σας καλούμε , να ψηφίσετε σήμερα εσείς, να έχει η Ένωση μας δυο εκπροσώπους , όπως είχε μέχρι σήμερα.

Άλλωστε στα θέματα παιδείας , δεν υπάρχουν δυο πολιτικές. Υπάρχει μια πολιτική και αυτή είναι το καλό των όλων των παιδιών του Δήμου μας και αυτό καλείστε να αποδείξετε με την ψήφο σας.

 

Καρελιώτης Θανάσης

Πρόεδρος Ένωσης  Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPrint this pageEmail this to someone