ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ….

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

22/09/2019
Προς: Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταυρο Τσίρμπα
Κοιν: Συλλόγους Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού
Δημοτικές Παρατάξεις Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού

ΑΙΤΗΜΑΤΑ
1. Ανάπτυξη μεγαλύτερου δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη. Σύνδεση του ήδη υπάρχοντος τμήματος με τα Μυκονιάτικα και με το Καματερό μέσω Πάρκου. (Αφορά τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού).
2. Ένταξη του ποδηλάτου στο σχεδίασμο και την υλοποίηση κάθε έργου υποδομής. Ασφαλτόστρωση των δρόμων για να γίνει άνετη και ασφαλή η καθημερινή χρήση ποδηλάτου. Όσο περισσότερες και καλύτερες οι παροχές τόσο περισσότερο παρακινείται ο κόσμος να ποδηλατεί.
3. Πάρκινγκ ποδηλάτου σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη. Έτσι η πόλη θα ομορφύνει, θα ελευθερωθούν περισσότεροι χώροι για πεζούς, καθώς τώρα τα ποδήλατα καταλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις τα πεζοδρόμια, και τα ποδήλατα μας θα είναι πιο ασφαλή.
4. Εκπαίδευση των πάντων από μαθητές, ποδηλάτες κάθε ηλικίας καθώς και οδηγούς αυτοκινήτων για θέματα που αφορούν το ποδήλατο με συμμετοχή του δήμου.
5. Δημιουργία ποδηλατικού σταθμού , όπου θα μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιούν δωρεάν ποδήλατα για τις καθημερινές του δουλειές στο κέντρο της πόλης.
6. Καθιέρωση ετήσιου ποδηλατικού γύρου της πόλης , με την συμμετοχή στην διοργάνωση όλων των φορέων της πόλης.
Στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση,,
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΣ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPrint this pageEmail this to someone