Ζούμε τον Εθελοντισμό…..

Παραδόθηκαν από την Ένωση Γονέων, στην Κοινωνική υπηρεσία, τα σχολικά που συγκεντρώθηκαν μέχρι και χτες, 16/9/2019. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία για την προσφορά τους , τους εθελοντές που πλαισίωσαν αυτή τη προσπάθεια, του γονείς αλλά και τους πολίτες-φίλους που αγάπησαν την δράση και πρόσφεραν σχολικά είδη, έτσι ώστε καμιά σχολική τσάντα να μην είναι άδεια. Ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον Δημήτρη τον γραφίστα μας , που έδεσε με τις δημιουργίες του, τόσο ωραία την δράση. Τέλος να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Ένωσης , που υπερέβαλαν εαυτό για να βοηθήσουν την δράση. Γιατί στις κοινωνικές δράσεις ή στους αγώνες για μια καλύτερη παιδεία δεν χωράνε τακτικισμοί και προσωπικές πολιτικές.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

 

ΥΓ Παρέλειψα να σας πω οτι σε συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία, σε κάθε δημοτικό σχολείο πήγε και μια τσάντα με διάφορα υλικά να τα χρησιμοποιήσουν οι δάσκαλοι όπως αυτοί επιθυμούν. Ενα μεγάλο , μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Αγγελική αλλά και στην Διευθύντρια κ. Οικονομοπούλου , της κοινωνικής υπηρεσίας, για την άψογη συνεργασία.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPrint this pageEmail this to someone