Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων , ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση στις 7/11/2015, καλεί τους Συλλόγους των σχολείων να προγραμματίσουν άμεσα γενικές συνελεύσεις…….

cropped-log.jpgΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

                              ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

09/11/2015

Αρ.Πρωτ.24/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 4/11/2015 η Ένωση Γονέων , πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Γ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Αθήνας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα σχολεία του Δήμου μας, με αιχμή του δόρατος , τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού που υπάρχουν, αποτέλεσμα των οποίων,  είναι η ελλιπής  παροχή παιδείας στα παιδιά  μας.

Συναντηθήκαμε με την Διευθύντρια της διεύθυνσης , η οποία μας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες προσλήψεις και μας παρότρυνε να παρακολουθούμε τις ειδήσεις στην τηλεόραση για να ενημερωνόμαστε, όπως κάνει και η ιδία!!!!!!

Συνάδελφοι, γονείς,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων , ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση στις 7/11/2015,  καλεί  τους Συλλόγους των σχολείων  να προγραμματίσουν άμεσα γενικές συνελεύσεις(μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο) , με θέμα τα προβλήματα στην παιδεία, δίνοντας έμφαση στις ελλείψεις εκπαιδευτικών αλλά και την υποχρηματοδότηση της.

Καλούμε να πάρετε αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ,με παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με άλλες Ενώσεις αλλά και με την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Επειδή, η Δημοτική μας  Αρχή ,αποτελεί τον φυσικό μας σύμμαχο, προγραμματίσαμε παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο , που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/11/2015 και ώρα 17.30 , με κατάθεση ψηφίσματος για  συμπαράσταση και  συμμετοχή, του Δημοτικού Συμβουλίου,  στις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουμε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPrint this pageEmail this to someone